LA SAGA
AUTORS
PERSONATGES
DESCÀRREGA
CAPÍTOL DE MOSTRA


BLOC

ANAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

     
 

ELS AUTORS

Guillem Bou va néixer en un poble amagat en una vall. La vall era al mig d’una illa, on hi havia una ciutat emmurallada que tocava al mar. De jove passejava per damunt la llarga paret fortificada mentre imaginava la defensa de la ciutat contra els vaixells hostils.

Carme Trinidad va néixer en una ciutat emmurallada que tocava al mar. De petita passejava pel port i les drassanes mentre imaginava vaixells que sortien a l’aventura, ja fos per comerciar, per descobrir noves terres o per fer la guerra.

Amb el temps, ambdues ciutats van enderrocar les muralles o hi van construir edificis a sobre. En alguns llocs les van convertir en jardins per al gaudi dels veïns i els visitants. I ambdues ciutats es van fer grans i riques gràcies al trànsit de gent que acudia a visitar-les.


GUILLEM BOU

CARMEN TRINIDAD

LINIA
 

L'IL·LUSTRADOR

Leonardo Rodríguez va néixer a Veneçuela l’any 1969. Il·lustrador versàtil i multicultural, ha viscut i treballat a Caracas, Sydney i París, i actualment resideix i treballa a Barcelona.

També ha col·laborat amb editorials i empreses del món audiovisual als Estats Units, on ha excercit com a director d’art freelance.

Entre els premis que ha rebut destaquen el Pedro León Zapata (Caracas, 2001) i el Juan Rulfo de Radio France International (París, 2002).WEB DE LEONARDO RODRÍGUEZ
LINIA
LOGOS EDITORIAL BARCANOVA LA SALLE