LA SAGA
AUTORS
PERSONATGES
DESCÀRREGA
CAPÍTOL DE MOSTRA


BLOC

ANAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

LA CIUTAT DE CAP ALLÀ

 

QUÈ ÉS «TERRA DE DRACS»?

La col·lecció «Terra de Dracs» explica una història de trama llarga i rica en temes i personatges. Abasta des del robatori del Llibre de les Set Sivelles fins a la seva recuperació i retorn a l’infern.

En posteriors volums es descobrirà quin pla tenen els bruixots (els que van sobreviure) per recuperar el Llibre de les Set Sivelles i retornar-lo a l’infern. També veurem quin paper tenen altres protagonistes com el petit monstre que porta els Oncles Badoca en el seu carretó, la Llargallum, els Gegants Gops, els Nyitus o les aloges...

LINIA
 

EL LLIBRE DE LES SET SIVELLES

Jo, anomenat l’Home Sense Edat, perquè no vaig ser nascut de dona ni vaig néixer en cap moment precís, home que els anys han fet vell, home que ha viscut dues vides, explicaré en aquest tercer plec com el Llibre de les Set Sivelles va ser retornat a l’infern i com va ser rebut. «Que no es conegui una altra festa tan gran fins que no arribi la fi del món!», va exclamar el Dimoni Gros, exhibint una torxa flamejant, més alta que un xiprer i més lluminosa que el sol. «Que disbauxa tan forassenyada no puguem superar-la per més que duri l’eternitat!». Hi va haver gran joia i una alegria infernal, va córrer la lava, s’atiaren els focs, es van fer bullir les calderes i es mortificaren tantes ànimes condemnades que fins i tot les que hi havia arrecerades es van exhaurir. Gran patiment i gran dolor per a elles, pena eterna per a les pobres ànimes insolents! De tan magnífica, va ser inoblidable la festa dels dimonis!

SANG D'ALOJA

Llegeix el primer capítol

LINIA
 

SANG D'ALOJA

Dotze anys després de la Gran Batalla, en Xiribelles no ha pogut trobar encara el Llibre de les Set Sivelles. La ciutat de Cap Allà continua en mans dels seus governants corruptes i entre les seves cases roman amagat el Llibre sagrat, protegit per un encanteri dels bruixots. En aquest escenari irrompen amb força dues noies aloges, la Llargallum i l’Helena, que s’enfrontaran als governants de la ciutat i als monstres de fora d’ella. Però no tot serà tan senzill, perquè la sang d’aloja que les protegeix és la culpable que no puguin evitar captivar i ser captivades pels homes.

SANG D'ALOJA

Llegeix el primer capítol

LINIA
 

LA FÚRIA DEL DIMONI

Els autors, Carme Trinidad i Guillem Bou, ens endinsen en aquest món fantàstic, Terra de Dracs, de la mà d’en Xiribelles, el protagonista d’aquesta història, un dimoni que, incomprensiblement, s’està tornant humà. Quan en Xiribelles, abans el dimoni més astut del món, torna a la seva llar després de fer un encàrrec infernal de cinc-cents anys, s’ho troba tot capgirat: el bosc on vivia és poblat per dracs ferotges, els homes han fet una ciutat fortalesa i uns quants milers de dimonis s’han constituït en exèrcit. Dels follets i de les altres criatures fantàstiques no se’n sap res... i, el que és pitjor, sembla que ja no existirà mai més el seu estimat infern.

LA FÚRIA DEL DIMONI

Llegeix el primer capítol

LINIA
LOGOS EDITORIAL BARCANOVA LA SALLE
  EDITORIAL BARCANOVA